OLDALUNK MŰKÖDÉSE PÁR PONTBAN

1. Lépés: Regisztráció

1a. Adatok kitöltése

Csak valós adatokat adjon meg. Bármikor ellenőrizhetjük adatait és akár telefonon egyeztethetünk Önnel. Ha valamely adat valótlannak bizonyul, felszólítás nélkül törölhetjük az Ön regisztrációját. Ezzel oldalunk szabályszerű használatára törekedő felhasználóinkat próbáljuk védeni.

1b. Adatok helyességének ellenőrzése, majd azok elküldése.

1c. Aktivizáló kód megadása (melyet Ön e-mailben kap meg).

2. Lépés: Ha eladni szeretne

2a. Tárgy adatainak kitöltése

Érdemes minél bővebb leírást adni a tárgyról, valamint élvezhető minőségű kép feltöltése is javasolt, hogy a felhasználók jobban megismerhessék a tárgyat, ezzel is növelve a licitálási hajlandóságot. Figyelem! Tilos bármilyen személyes kapcsolatvételre alkalmas adat megadása (telefonszám, e-mail, stb.), mivel oldalunk Aukciós portál, nem apróhirdetés.

2b. Tárgy adatainak ellenőrzése, majd azok elküldése.

3. Lépés: Ha vásárolni szeretne

3a. Licitálás

Ha Ön licitál egy tárgyra, akkor arra érvényes vételi ajánlatot tesz, melyet mindaddig tart, míg túl nem licitálják Önt, vagy a tárgy aukciója lejár. Ha egy tárgy lejártakor Ön adta a legmagasabb licitet (és nincs minimál ár), akkor Ön nyeri azt a tárgyat, melynek beadójának adatait e-mailben kapja meg. Ha egy tárgynak van minimál ára és a legmagasabb licit az aukció lejártakor nem éri azt el, akkor a tárgy nem kel el. Ha egy tárgyhoz tartozik villám ár, akkor azt Ön az aukció ideje alatt bármikor megadhatja, így rögtön Ön nyeri a tárgyat és az aukció a lezárul.

4. Lépés: Ha Ön megnyer egy tárgyat, vagy elkel egy tárgya

Erről Ön e-mail értesítőt kap, a vevő, vagy beadó adataival. Ezt követően fel kell vennie a személyes kapcsolatot és meg kell beszélni árú adás-vételének részleteit.

Részletesebb leírást a Tudnivalók menüpont alatt talál.